Άδειες λειτουργίας καταστημάτων

adeies-leitourgias-katastimaton

Η Άδεια Λειτουργίας Καταστήματος είναι η τελική άδεια που χορηγείται για την δημιουργία και εγκατάσταση μιας επιχείρησης, χορηγείται από τον αρμόδιο φορέα, συνήθως Δήμο ή Περιφέρεια.

Άδεια λειτουργίας απαιτεί η ίδρυση επιχείρησης π.χ. Ιατρείου, Παιδότοπου, Παιδικού σταθμού, Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (καφετέρια κλπ), Βιοτεχνίας κλπ.

 

Τι προσφέρουμε:

Δωρεάν Πολεοδομικό Έλεγχο του ακινήτου

Ελέγχουμε αν το ακίνητο που έχει επιλεχθεί πληρεί τις τεχνικές προδιαγραφές για την χρήση που ζητείται από πολεοδομική άποψη, δηλαδή αν έχει οικοδομική άδεια, αν είναι χώρος κυρίας χρήσεως, αν η χρήση που απαιτείται επιτρέπεται στην περιοχή, αν έχει το κατάλληλο ύψος κλπ.


Τεχνικός Έλεγχος

Πραγματοποιούμε αυτοψία στο χώρο του ακινήτου για να αποκτήσουμε εικόνα για την κατάσταση που βρίσκεται, το είδος και το εύρος των εργασιών που θα απαιτηθούν για να λειτουργήσει η επιχείρηση.


Μελέτες – Εγκρίσεις

Συντάσσουμε όλες τις απαραίτητες μελέτες και σχέδια, λαμβάνουμε όλες τις εγκρίσεις που απαιτούνται και αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση του φακέλου για την έκδοση της άδειας λειτουργίας.


Προϋπολογισμός κατασκευής – Κατασκευή Καταστήματος

Καταρτίζουμε ολοκληρωμένο προϋπολογισμό, βασισμένο στις τεχνικές προδιαγραφές, χωρίς πρόσθετα κόστη και αναλαμβάνουμε την κατασκευή του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι, στους συμφωνημένους χρόνους.

  • Hits: 11042