ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Αrxis Constructions αποτελείται από μια ομάδα μηχανικών διαφόρων ειδικοτήτων που μοιράζονται τις ίδιες αξίες, έχουν θέληση για συνεχή επιμόρφωση, διάθεση για συνεργασία και κυρίως αφοσίωση σε αυτό που κάνουν.
Η άμεση προσωπική σχέση με τους πελάτες μας, η συνέπεια και η αξιοπιστία μας σε συνάρτηση με την άριστη τεχνική κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού μας, αποτελούν το βασικό συστατικό για την επιτυχή ολοκλήρωση ενός έργου και την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης.

 

Τα ιδρυτικά μέλη

Γιώργος Βασ. Δαβιλάς

Αρχιτέκτονας Μηχανικός
W.I.T USA

O Γιώργος Βασ. Δαβιλάς είναι επικεφαλής για την κατασκευή και ανάπτυξη κτιριακών έργων. Είναι Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός μέλος του Τ.Ε.Ε. (Α.Μ. 82017) και εγγεγραμμένος στο Μητρώο Εργοληπτών ΜΕΕΠ με πτυχίο Β’ Τάξης. Αποφοίτησε το 1997 από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Wentworth Institute of Technology με έδρα την Βοστώνη των Η.Π.Α. Έχει εργασθεί επί σειρά ετών σε Αρχιτεκτονικά Γραφεία και Τεχνικές Εταιρείες με αντικείμενο την μελέτη , επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών έργων.

 

Αφροδίτη Ισ. Καμπόλη

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.
ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ


Η Αφροδίτη Ισ. Καμπόλη είναι επικεφαλής για τον σχεδιασμό και τις μελέτες κτιριακών έργων . Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων Τ.Ε.Ι Πειραιά. Εισήχθη με κατακτήριες εξετάσεις στην Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εργοληπτών ΜΕΕΠ με πτυχίο Β’ Τάξης. Έχει απασχοληθεί σε Τεχνικά Γραφεία με αντικείμενο την έκδοση Αδειών Δόμησης, τις Άδειες Λειτουργίας Καταστημάτων και διαθέτει εμπειρία σε Πολεοδομικά θέματα.

 

Οι Συνεργάτες

Γιάννης Σαρρής
Πολιτικός Μηχανικός Δ.Π.Θ –Στατικές Μελέτες

Γιάννης Κασούνης
Αγρ.Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π – Τοπογραφικές Αποτυπώσεις

 

Τα συνεργεία μας

Επιλέγουμε τα συνεργεία μας με συγκεκριμένες διαδικασίες και κριτήρια. Βασιζόμαστε στην τεχνική τους επάρκεια, επενδύουμε στην συνεχή επιμόρφωση τους και εξειδίκευση με επαναλαμβανόμενα σεμινάρια, αξιολογούμε την ποιότητα των εργασιών τους σε κάθε έργο.

 

Οι συνεργασίες μας

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες, προμηθευόμαστε πιστοποιημένα υλικά αρίστης ποιότητας σε τιμές χονδρικής , για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Τα γραφεία μας

Τα γραφεία μας βρίσκονται στον Πεζόδρομο Σωτήρη Πέτρουλα 34 στα Άνω Λιόσια όπου μπορείτε να δείτε από κοντά δείγματα υλικών των εταιρειών που συνεργαζόμαστε.

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να κάνουμε πράξη τα όνειρα σας.

 

  • Hits: 5090