Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Arxis Constructions είναι Τεχνική Εταιρεία με έδρα την Αττική, η οποία ιδρύθηκε από Διπλωματούχους Μηχανικούς το 2003 με κύριο αντικείμενο την μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων.
Αναλαμβάνoυμε κάθε μελέτη που αφορά ιδιωτικά έργα όπως: αρχιτεκτονικές- στατικές και ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες, την έκδοση αδειών δόμησης, άδειες λειτουργίας καταστημάτων, τοπογραφικές αποτυπώσεις κλπ.
Ειδικευόμαστε στις ανακαινίσεις κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων, την ενεργειακή αναβάθμιση υπαρχόντων κτιρίων και γενικά αναλαμβάνουμε κάθε κατασκευαστική εργασία που απαιτείται για την άρτια και ποιοτική ολοκλήρωση ενός έργου.

Από την Αρχή...

Άρξις ή Arxis (στα αγγλικά) είναι η αρχή, το καινούργιο ξεκίνημα...
Από την Μελέτη έως και την Κατασκευή ενός έργου η σωστή αρχή είναι το Άλφα και το Ωμέγα. Η άρτια μελέτη απεικονίζεται στο σωστό σχεδιασμό, εφαρμόζεται στην κατασκευή και ως άρρηκτα συνδεδεμένες πρακτικές δημιουργούν ποιοτικές κατασκευές δίνοντας υπεραξία στο έργο.

Πιστεύουμε στο τρίπτυχο:

ΜΕΛΕΤΗ / ΣΧΕΔΙΑΣΗ / ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

meleti-sxediasi-kataskeui

Για αυτούς τους λόγους, επιλέξαμε τον διακριτικό τίτλο Αrxis Constructions, έχοντας ως όραμα την καθιέρωση μας στο χώρο των κατασκευών ως μια αξιόπιστη εταιρεία ικανή να ολοκληρώσει κάθε τύπο έργου που αναλαμβάνει με συνέπεια και ποιότητα.

 

puzzle-1

Μελετούμε τις ανάγκες κάθε πελάτη, την ιδιαιτερότητα κάθε έργου, τους οικονομικούς πόρους που θα απαιτηθούν για την ολοκλήρωση του, θέτοντας τις απαραίτητες βάσεις εκκίνησης.

puzzle-2

Σχεδιάζουμε χρησιμοποιώντας σύγχρονες σχεδιαστικές λύσεις για κάθε έργο,  εφαρμόζοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία των στελεχών μας και των συνεργαζόμενων κατά περίπτωση μηχανικών άλλων ειδικοτήτων.

puzzle-3 Κατασκευάζουμε με την χρήση πιστοποιημένων υλικών από πιστοποιημένα και καταρτισμένα συνεργεία με την καθημερινή παρακολούθηση –επίβλεψη του έργου, τηρώντας πιστά τον προϋπολογισμό  χωρίς επιπλέον χρεώσεις στουν συμφωνηθέντες χρόνους.
  • Hits: 4341