Τα Έργα μας

ΤΡΙΩΡΟΦΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ

Έργο: ​ΤΡΙΩΡΟΦΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

​Θέση:​ΦΥΛΗ, ΑΤΤΙΚΗ

Αντικείμενο του έργου ήταν η μελέτη-κατασκευή τριώροφου κτιρίου κατοικιών με υπόγειο, στέγη και δώμα. Το ισόγειο είναι ανεξάρτητο διαμέρισμα και ο Α΄& Β΄ όροφος είναι μεζονέτα.

 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ

Έργο: ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Θέση: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Αντικείμενο του έργου ήταν η εσωτερική ανακαίνιση τυπικού διαμερίσματος της δεκαετίας του ’90 ώστε να αναμορφωθεί αισθητικά και λειτουργικά.

Η ανακαίνιση περιελάμβανε επανασχεδιασμό της κουζίνας, του λουτρού, αλλαγή των υφιστάμενων δαπέδων, νέες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ανακατασκευή των εσωτερικών πορτών, κατασκευή νέου τζακιού, αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου και τέλος κατασκευή ψευδοροφών γυψοσανίδας.

Ο σχεδιασμός της κουζίνας έγινε με έμφαση στην λειτουργικότητα. Τα ντουλάπια έχουν διάταξη Γ με από μελαμίνη και πορτάκια λακαριστά. Η επιφάνεια του πάγκου όπως και η πλάτη είναι κατασκευασμένα από Neolith (Iron Moss) ένα υλικό κεραμικό, πυρίμαχο με μεγάλη αντοχή πάχους 8χιλ. Από το ίδιο υλικό είναι κατασκευασμένος και ο νεροχύτης.

Το λουτρό επανασχεδιάστηκε με αναδιάταξη των ειδών υγιεινής και ντουλαπιών αποθήκευσης. Κατασκευάστηκαν νέες υδραυλικές εγκαταστάσεις, στεγάνωση του χώρου της ντουζιέρας και νέες ηλεκτρολογικές παροχές για την τοποθέτηση φωτισμού στην οροφή. Τα πλακάκια είναι από γρανίτη retificato Ιταλικής προέλευσης της εταιρείας Marazzi σε μπεζ και καφές αποχρώσεις. Τα ντουλάπια είναι κατασκευασμένα από κόντρα πλακέ θαλάσσης με επεξεργασία λάκας.

Τα δάπεδα σε όλους τους χώρους αντικαταστάθηκαν με την χρήση προγυαλισμένου ξύλινου πατώματος μονοσάνιδου σε απόχρωση δρυς της εταιρείας ΜΟΥΡΙΚΗΣ Α.Ε εκτός από το χώρο της κουζίνας και του λουτρού.

Έγινε έλεγχος όλης της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης με νέες παροχές σε κουζίνα , λουτρό και καθιστικό για την δημιουργία κρυφού φωτισμού και spot. Όλες οι λάμπες και οι ταινίες φωτισμού είναι LED Osram, τα φωτιστικά σημεία spot της εταιρείας Bright και οι πριζοδιακόπτες της εταιρείας Schneider.

Οι υφιστάμενες εσωτερικές πόρτες με σχέδιο παντογράφου ανακατασκευάστηκαν με την τοποθέτηση πρόσθετου φύλλου MDF με οριζόντιες σκωτίες και χρωματίσθηκαν σε δυο αποχρώσεις.

Τοποθετήθηκαν νέα κουφώματα αλουμινίου της εταιρείας ΕLVIAL θερμοδιακοπτόμενα με ενεργειακούς υαλοπίνακες και ανοξείδωτους οδηγούς κύλισης.

Kατασκευάστηκαν ψευδοροφές γυψοσανίδας για κρυφό φωτισμό σε όλους τους χώρους καθώς και επένδυση από υαλοσανίδα στους χώρους του λουτρού.

Τέλος ο επαναχρωματισμός των χώρων έγινε με χρώματα της Benjamin Moore. Η επιφάνεια του τζακιού και του τοίχου της εισόδου χρωματίσθηκε με τεχνοτροπία Ιταλικής προέλευσης. 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Έργο: ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Θέση: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Αντικείμενο του έργου ήταν ο επανασχεδιασμός της κουζίνας, του λουτρού και η τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού.  

Ο σχεδιασμός της κουζίνας έγινε με τρόπο ώστε να είναι λειτουργική ως προς τη χρήση και ενοποιημένη προς τον χώρο του καθιστικού με επαρκή φωτισμό από τον νότιο προσανατολισμό και να αποτελεί ένα ευχάριστο χώρο διημέρευσης.

Τα κουτιά των ντουλαπιών είναι μελαμινικά με πορτάκια λακαριστά χωρίς πόμολα και ειδικούς μηχανισμούς ανάκλισης. Οι μηχανισμοί και τα εξαρτήματα είναι της εταιρείας Βlum.  Ο πάγκος της κουζίνας είναι από τεχνογρανίτη σε καφέ απόχρωση.

Το αρχικό λουτρό επανασχεδιάστηκε και διαμορφώθηκε στο ίδιο περίγραμμα ένα νέο λουτρό με ντουζιέρα καθώς και ένα w.c.  Κατασκευάστηκαν νέες υδραυλικές εγκαταστάσεις από χαλκό και νέα εγκατάσταση αποχέτευσης.

To παλιό προκατασκευασμένο τζάκι αποξηλώθηκε και στην θέση του τοποθετήθηκε νέο ενεργειακό με μόνωση πετροβάμβακα και ανοξείδωτη καμινάδα.

Έγινε έλεγχος της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης  και επαναχρωματισμός με χρώματα της Benjamin Moore.

Copyright © 2014 Arxis constructions

Design and Hosting by web+.