Τα Έργα μας

ΜΕΛΕΤΗ ΔΥΟΡΟΦΗΣ ΜΕΖΟΝΕΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

​Έργο: ​ ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ & ΣΤΕΓΗ

Θέση:​ ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ

​Αντικείμενο του έργου ήταν η μελέτη νέας διώροφης μεζονέτας στην ​Αρτέμιδα. ​Στο σχεδιασμό του έργου λήφθηκαν υπ» όψιν, ο προσανατολισμός του ​κτιρίου και ​η θέση του στο οικόπεδο, οι προδιαγραφές του ΚΕΝΑΚ σε ότι αφορά ​την ​θερμομόνωση κλπ.

 

 

ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑΣ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

Έργο:  ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ & ΣΤΕΓΗ

Θέση: ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ

Αντικείμενο του έργου ήταν η μελέτη διώροφης μεζονέτας με υπόγειο.  Δόθηκε έμφαση στην  όψεις  του κτιρίου με την δημιουργία εσοχών-προεξοχών, διαφορετικών όγκων κλπ.  προσδίδοντας   ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό χαρακτήρα στο κτίριο.

 

ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ

Έργο: ​ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

​Θέση:​ΦΥΛΗ, ΑΤΤΙΚΗ

Αντικείμενο του έργου ήταν η μελέτη-κατασκευή τριώροφου κτιρίου κατοικιών με υπόγειο, στέγη και δώμα.

 

ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΤΗ ΦΥΛΗ

Έργο:  ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ & ΣΤΕΓΗ

Έργο: ​ Μεζονέτα Φυλή

​Θέση:​  Φυλή Αττικής

Το έργο αφορά μεζονέτα τριών ορόφων σε γωνιακό οικόπεδο στην Φυλή Αττικής.  Αντικείμενο της Αrxis Constructions  είναι ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, η κατασκευή του κτιρίου και του περιβάλλοντος χώρου.

Στην μελέτη δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στον βιοκλιματικό σχεδιασμό.   Το κτίριο απλώνεται σε ΝΑ προσανατολισμό με την δημιουργία εξωτερικών ημιυπαίθριων χώρων και την κατασκευή σταθερών αρχιτεκτονικών στοιχείων  όπως πέργκολες και προεξοχές.  

Οι λειτουργικές ενότητες του κτιρίου διαμορφώνονται  σε τρία επίπεδα με κατακόρυφη σύνδεση με αναβατόριο και εσωτερική κλίμακα.  Στο πρώτο επίπεδο του ισογείου έχουν τοποθετηθεί οι βοηθητικοί χώροι και ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα– ξενώνας, στο δεύτερο επίπεδο βρίσκονται οι κοινόχρηστοι καθημερινοί χώροι (κουζίνα, καθιστικό, σαλόνι-τραπεζαρία) και τέλος  το τρίτο επίπεδο αποτελούν οι ιδιωτικοί χώροι με τα υπνοδωμάτια ύπνου.

Η κατασκευή του φέροντα οργανισμού έχει γίνει από οπλισμένο σκυρόδεμα και λόγου της ιδιαιτερότητας του εδάφους έχει πραγματοποιηθεί εξυγίανση με την τοποθέτηση κροκάλας.

 

Copyright © 2014 Arxis constructions

Design and Hosting by web+.