Καλώς ήρθατε στον Ιστότοπο της Arxis Constructions

Η Arxis Constructions διαθέτει Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων με ειδίκευση στη Μελέτη και Κατασκευή Ιδιωτικών έργων.
Έχουμε την γνώση, την ικανότητα και την εμπειρία να αναλάβουμε και να υλοποιήσουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα κάθε ζήτημα που αφορά την μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών κτιριακών έργων.

 


 

icon design4 icon design2 icon construction

Μελέτη

Σχεδίαση

Κατασκευή

Μελετάμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας, καθορίζουμε τις τεχνικές προδιαγραφές εστιάζουμε στις ιδιαιτερότητες κάθε έργου, συντάσ-σουμε οικονομικό προϋπολογισμό. Σχεδιάζουμε με σύγχρονες μεθόδους, εφαρμόζουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία των Μηχανικών μας, παραδίδουμε ολοκληρωμένες μελέτες.  Κατασκευάζουμε με συνέπεια και προγραμματισμό, χρησιμοποιούμε απολύτως εξειδικευμένα συνεργεία, διασφαλίζουμε την ποιότητα και την ασφάλεια των εργασιών.

 Τα έργα μας

Δείτε μερικά από τα έργα μας

 


 

 

Υπηρεσίες Μηχανικού

   

Ανακαινίσεις Κατασκευές

Μελέτες — Άδειες Δόμησης

 

Ανακαινίσεις Κατοικιών

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων Ν.4178/13

 

Ανακαινίσεις — Κατασκευές Επαγγελματικών Χώρων

Βεβαίωση Μηχανικού

 

Θερμομονώσεις — Θερμοπροσόψεις

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α)

 

Υγρομονώσεις

Τοπογραφικά Διαγράμματα ΕΓΣΑ

 

Κατασκευές Φυτεμένων Δωμάτων

Εξοικονομώ κατ» Οίκον

 

Εφαρμογές Πατητής Τσιμεντοκονίας

Άδειες Λειτουργίας Καταστημάτων

 

Χρωματισμοί Κτιρίων — Τεχνοτροπίες

Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας

     

 


 

Χρήσιμες Ερωτήσεις για την Ανακαίνιση

1. Γιατί να επιλέξω Μηχανικό για την ανακαίνιση;

Η ανάθεση μιας κατασκευαστικής εργασίας ή μιας ανακαίνισης σε Τεχνική Εταιρεία ή Μηχανικό θεωρείται από μερικούς ‘’ακριβή πολυτέλεια’’. Στην πραγματικότητα όμως έχει αποδειχτεί ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που παρουσιάζονται προβλήματα κατά την διάρκεια μιας ανακαίνισης είτε λόγω έλλειψης οργάνωσης και συντονισμού, είτε λόγω μη πιστοποιημένων υλικών ή ανεπαρκών συνεργείων.

Μια Τεχνική Εταιρεία ή ένας Μηχανικός πετυχαίνει τιμές χονδρικής τόσο σε υλικά όσο και σε υπηρεσίες τεχνιτών και συνεργείων για να μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και στα πλαίσια της αγοράς. Επιπρόσθετα όμως, και ίσως το συγκριτικό πλεονέκτημα για τον Μηχανικό, είναι εκπαιδευμένος να βλέπει συνολικά μια κατασκευή και όχι μεμονωμένα, να αξιολογεί τις ιδιαιτερότητες σε τεχνικό και οικονομικό επίπεδο, να διασφαλίζει τα θέματα ασφάλειας και υγείας, να τηρεί ποιοτικά κριτήρια στη επιλογή των υλικών, έχει σφραγίδα και υπογραφή.

Η ανάθεση της ανακαίνισης σε Μηχανικό:

• Εξασφαλίζει την άρτια εκτέλεση των εργασιών.

• Προστατεύει τον ιδιοκτήτη από ‘’τυχαίους εργολάβους’’.

• Πετυχαίνει την συνεργασία των κατάλληλων συνεργείων

• Προγραμματίζει την σωστή αλληλουχία των εργασιών

• Παρακολουθεί την εξέλιξη της πορείας του έργου

• Εφαρμόζει τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται

• Τηρεί τον συμφωνηθέντα προϋπολογισμό

2. Υπάρχει χρέωση για την σύνταξη προσφοράς;

Η επίσκεψη στο χώρο σας και η σύνταξη οικονομικής προσφοράς είναι απoλύτως ΔΩΡΕΑΝ.

3. Τι περιλαμβάνει η οικονομική προσφορά;

Συντάσσουμε συγγραφή υποχρεώσεων με αναλυτική τεχνική περιγραφή εργασιών και υλικών η οποία συνοδεύεται από οικονομική προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και στις δυνατότητες σας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

4. Μπορώ να επιλέξω συγκεκριμένες εργασίες και να κάνω το δικό μου πακέτο ανακαίνισης;

Οι ολοκληρωμένες προτάσεις ανακαίνισης ή αλλιώς ‘’πακέτα’’ στόχο έχουν να καλύψουν τις όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές.

Τα πακέτα ανακαίνισης είναι ευέλικτα και προσαρμόζονται ανάλογα. Εξετάζουμε κάθε ανακαίνιση κατά περίπτωση, εστιάζουμε στις αναγκαίες παρεμβάσεις και στις επιθυμίες του ιδιοκτήτη.

5. Πως θα είναι ο χώρος μου μετά την ανακαίνιση;

Η σχεδιαστική λύση που προτείνουμε είναι πλήρης και συνοδεύεται από σειρά σχεδίων. Εφαρμόζουμε σύγχρονες σχεδιαστικές μεθόδους και με την χρήση φωτορεαλιστικών τρισδιάστατων απεικονίσεων σας παρουσιάζουμε με ακρίβεια το χώρο σας όπως ακριβώς έχετε ονειρευτεί.

6. Η Arxis Constructions αναλαμβάνει ανακαινίσεις εκτός Αττικής;

Καλύπτουμε το σύνολο της επικράτειας με μοναδική επιπλέον επιβάρυνση τα έξοδα μεταφοράς των υλικών, μετάβασης και διαμονής του προσωπικού.

7. Τι σημαίνει γραπτή εγγύηση με υπογραφή Μηχανικού;

Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά, εφαρμόζουμε με απολύτως εξειδικευμένα συνεργεία και δίνουμε εγγύηση καλής λειτουργίας για 1 χρόνο. Η εγγύηση αυτή καλύπτει όλες τις εργασίες και τα υλικά όπως χτισίματα, επιχρίσματα, ηλετρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις κλπ.

Δεν καλύπτει ηλεκτρικές συσκευές, ελαττωματικά προϊόντα (μπαταρίες νιπτήρα, λουτρού και νεροχύτη, ηλεκτρικού ή ηλιακού θερμοσίφωνα κτλ), ζημιές που προκαλούνται από τα ελαττωματικά προϊόντα και φθορές που προκαλούνται από μη σωστή χρήση.

8. Τρόπος Πληρωμής, υπάρχουν ευκολίες;

Θέλουμε να είμαστε ο Μηχανικός σας και μετά την ανακαίνιση. Σας προτείνουμε συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, ο οποίος προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και στις δυνατότητες σας.

Copyright © 2014 Arxis constructions

Design and Hosting by web+.