arxis

Καλώς ήρθατε στον Ιστότοπο της Arxis Constructions

Η Arxis Constructions διαθέτει Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων με ειδίκευση στη Μελέτη και Κατασκευή Ιδιωτικών έργων.
Έχουμε την γνώση, την ικανότητα και την εμπειρία να αναλάβουμε και να υλοποιήσουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα κάθε ζήτημα που αφορά την μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών κτιριακών έργων.

 


 

icon design4 icon design2 icon construction

Μελέτη

Σχεδίαση

Κατασκευή

Μελετάμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας, καθορίζουμε τις τεχνικές προδιαγραφές εστιάζουμε στις ιδιαιτερότητες κάθε έργου, συντάσ-σουμε οικονομικό προϋπολογισμό. Σχεδιάζουμε με σύγχρονες μεθόδους, εφαρμόζουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία των Μηχανικών μας, παραδίδουμε ολοκληρωμένες μελέτες.  Κατασκευάζουμε με συνέπεια και προγραμματισμό, χρησιμοποιούμε απολύτως εξειδικευμένα συνεργεία, διασφαλίζουμε την ποιότητα και την ασφάλεια των εργασιών.

 Τα έργα μας

Δείτε μερικά από τα έργα μας

 


 

 

Υπηρεσίες Μηχανικού

   

Ανακαινίσεις Κατασκευές

Μελέτες — Άδειες Δόμησης

 

Ανακαινίσεις Κατοικιών

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων Ν.4178/13

 

Ανακαινίσεις — Κατασκευές Επαγγελματικών Χώρων

Βεβαίωση Μηχανικού

 

Θερμομονώσεις — Θερμοπροσόψεις

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α)

 

Υγρομονώσεις

Τοπογραφικά Διαγράμματα ΕΓΣΑ

 

Κατασκευές Φυτεμένων Δωμάτων

Εξοικονομώ κατ» Οίκον

 

Εφαρμογές Πατητής Τσιμεντοκονίας

Άδειες Λειτουργίας Καταστημάτων

 

Χρωματισμοί Κτιρίων — Τεχνοτροπίες

Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας

     

 


 

Χρήσιμες Ερωτήσεις για την Ανακαίνιση

1. Γιατί να επιλέξω Μηχανικό για την ανακαίνιση;

Η ανάθεση μιας κατασκευαστικής εργασίας ή μιας ανακαίνισης σε Τεχνική Εταιρεία ή Μηχανικό θεωρείται από μερικούς ‘’ακριβή πολυτέλεια’’. Στην πραγματικότητα όμως έχει αποδειχτεί ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που παρουσιάζονται προβλήματα κατά την διάρκεια μιας ανακαίνισης είτε λόγω έλλειψης οργάνωσης και συντονισμού, είτε λόγω μη πιστοποιημένων υλικών ή ανεπαρκών συνεργείων.

Μια Τεχνική Εταιρεία ή ένας Μηχανικός πετυχαίνει τιμές χονδρικής τόσο σε υλικά όσο και σε υπηρεσίες τεχνιτών και συνεργείων για να μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και στα πλαίσια της αγοράς. Επιπρόσθετα όμως, και ίσως το συγκριτικό πλεονέκτημα για τον Μηχανικό, είναι εκπαιδευμένος να βλέπει συνολικά μια κατασκευή και όχι μεμονωμένα, να αξιολογεί τις ιδιαιτερότητες σε τεχνικό και οικονομικό επίπεδο, να διασφαλίζει τα θέματα ασφάλειας και υγείας, να τηρεί ποιοτικά κριτήρια στη επιλογή των υλικών, έχει σφραγίδα και υπογραφή.

Η ανάθεση της ανακαίνισης σε Μηχανικό:

• Εξασφαλίζει την άρτια εκτέλεση των εργασιών.

• Προστατεύει τον ιδιοκτήτη από ‘’τυχαίους εργολάβους’’.

• Πετυχαίνει την συνεργασία των κατάλληλων συνεργείων

• Προγραμματίζει την σωστή αλληλουχία των εργασιών

• Παρακολουθεί την εξέλιξη της πορείας του έργου

• Εφαρμόζει τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται

• Τηρεί τον συμφωνηθέντα προϋπολογισμό

2. Υπάρχει χρέωση για την σύνταξη προσφοράς;

Η επίσκεψη στο χώρο σας και η σύνταξη οικονομικής προσφοράς είναι απoλύτως ΔΩΡΕΑΝ.

3. Τι περιλαμβάνει η οικονομική προσφορά;

Συντάσσουμε συγγραφή υποχρεώσεων με αναλυτική τεχνική περιγραφή εργασιών και υλικών η οποία συνοδεύεται από οικονομική προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και στις δυνατότητες σας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

4. Μπορώ να επιλέξω συγκεκριμένες εργασίες και να κάνω το δικό μου πακέτο ανακαίνισης;

Οι ολοκληρωμένες προτάσεις ανακαίνισης ή αλλιώς ‘’πακέτα’’ στόχο έχουν να καλύψουν τις όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές.

Τα πακέτα ανακαίνισης είναι ευέλικτα και προσαρμόζονται ανάλογα. Εξετάζουμε κάθε ανακαίνιση κατά περίπτωση, εστιάζουμε στις αναγκαίες παρεμβάσεις και στις επιθυμίες του ιδιοκτήτη.

5. Πως θα είναι ο χώρος μου μετά την ανακαίνιση;

Η σχεδιαστική λύση που προτείνουμε είναι πλήρης και συνοδεύεται από σειρά σχεδίων. Εφαρμόζουμε σύγχρονες σχεδιαστικές μεθόδους και με την χρήση φωτορεαλιστικών τρισδιάστατων απεικονίσεων σας παρουσιάζουμε με ακρίβεια το χώρο σας όπως ακριβώς έχετε ονειρευτεί.

6. Η Arxis Constructions αναλαμβάνει ανακαινίσεις εκτός Αττικής;

Καλύπτουμε το σύνολο της επικράτειας με μοναδική επιπλέον επιβάρυνση τα έξοδα μεταφοράς των υλικών, μετάβασης και διαμονής του προσωπικού.

7. Τι σημαίνει γραπτή εγγύηση με υπογραφή Μηχανικού;

Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά, εφαρμόζουμε με απολύτως εξειδικευμένα συνεργεία και δίνουμε εγγύηση καλής λειτουργίας για 1 χρόνο. Η εγγύηση αυτή καλύπτει όλες τις εργασίες και τα υλικά όπως χτισίματα, επιχρίσματα, ηλετρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις κλπ.

Δεν καλύπτει ηλεκτρικές συσκευές, ελαττωματικά προϊόντα (μπαταρίες νιπτήρα, λουτρού και νεροχύτη, ηλεκτρικού ή ηλιακού θερμοσίφωνα κτλ), ζημιές που προκαλούνται από τα ελαττωματικά προϊόντα και φθορές που προκαλούνται από μη σωστή χρήση.

8. Τρόπος Πληρωμής, υπάρχουν ευκολίες;

Θέλουμε να είμαστε ο Μηχανικός σας και μετά την ανακαίνιση. Σας προτείνουμε συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, ο οποίος προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και στις δυνατότητες σας.

Site Map

By putting all of your content into nested categories you can give users and search engines access to everything using a menu.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Αrxis Constructions αποτελείται από μια ομάδα μηχανικών διαφόρων ειδικοτήτων που μοιράζονται τις ίδιες αξίες, έχουν θέληση για συνεχή επιμόρφωση, διάθεση για συνεργασία και κυρίως αφοσίωση σε αυτό που κάνουν.
Η άμεση προσωπική σχέση με τους πελάτες μας, η συνέπεια και η αξιοπιστία μας σε συνάρτηση με την άριστη τεχνική κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού μας, αποτελούν το βασικό συστατικό για την επιτυχή ολοκλήρωση ενός έργου και την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης.

 

Τα ιδρυτικά μέλη

Γιώργος Βασ. Δαβιλάς

Αρχιτέκτονας Μηχανικός
W.I.T USA

O Γιώργος Βασ. Δαβιλάς είναι επικεφαλής για την κατασκευή και ανάπτυξη κτιριακών έργων. Είναι Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός μέλος του Τ.Ε.Ε. (Α.Μ. 82017) και εγγεγραμμένος στο Μητρώο Εργοληπτών ΜΕΕΠ με πτυχίο Β’ Τάξης. Αποφοίτησε το 1997 από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Wentworth Institute of Technology με έδρα την Βοστώνη των Η.Π.Α. Έχει εργασθεί επί σειρά ετών σε Αρχιτεκτονικά Γραφεία και Τεχνικές Εταιρείες με αντικείμενο την μελέτη , επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών έργων.

 

Αφροδίτη Ισ. Καμπόλη

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.
ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ


Η Αφροδίτη Ισ. Καμπόλη είναι επικεφαλής για τον σχεδιασμό και τις μελέτες κτιριακών έργων . Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων Τ.Ε.Ι Πειραιά. Εισήχθη με κατακτήριες εξετάσεις στην Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εργοληπτών ΜΕΕΠ με πτυχίο Β’ Τάξης. Έχει απασχοληθεί σε Τεχνικά Γραφεία με αντικείμενο την έκδοση Αδειών Δόμησης, τις Άδειες Λειτουργίας Καταστημάτων και διαθέτει εμπειρία σε Πολεοδομικά θέματα.

 

Οι Συνεργάτες

Γιάννης Σαρρής
Πολιτικός Μηχανικός Δ.Π.Θ –Στατικές Μελέτες

Γιάννης Κασούνης
Αγρ.Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π – Τοπογραφικές Αποτυπώσεις

 

Τα συνεργεία μας

Επιλέγουμε τα συνεργεία μας με συγκεκριμένες διαδικασίες και κριτήρια. Βασιζόμαστε στην τεχνική τους επάρκεια, επενδύουμε στην συνεχή επιμόρφωση τους και εξειδίκευση με επαναλαμβανόμενα σεμινάρια, αξιολογούμε την ποιότητα των εργασιών τους σε κάθε έργο.

 

Οι συνεργασίες μας

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες, προμηθευόμαστε πιστοποιημένα υλικά αρίστης ποιότητας σε τιμές χονδρικής , για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Τα γραφεία μας

Τα γραφεία μας βρίσκονται στον Πεζόδρομο Σωτήρη Πέτρουλα 34 στα Άνω Λιόσια όπου μπορείτε να δείτε από κοντά δείγματα υλικών των εταιρειών που συνεργαζόμαστε.

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να κάνουμε πράξη τα όνειρα σας.

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Arxis Constructions είναι Τεχνική Εταιρεία με έδρα την Αττική, η οποία ιδρύθηκε από Διπλωματούχους Μηχανικούς το 2003 με κύριο αντικείμενο την μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων.
Αναλαμβάνoυμε κάθε μελέτη που αφορά ιδιωτικά έργα όπως: αρχιτεκτονικές– στατικές και ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες, την έκδοση αδειών δόμησης, άδειες λειτουργίας καταστημάτων, τοπογραφικές αποτυπώσεις κλπ.
Ειδικευόμαστε στις ανακαινίσεις κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων, την ενεργειακή αναβάθμιση υπαρχόντων κτιρίων και γενικά αναλαμβάνουμε κάθε κατασκευαστική εργασία που απαιτείται για την άρτια και ποιοτική ολοκλήρωση ενός έργου.

Από την Αρχή…

Άρξις ή Arxis (στα αγγλικά) είναι η αρχή, το καινούργιο ξεκίνημα…
Από την Μελέτη έως και την Κατασκευή ενός έργου η σωστή αρχή είναι το Άλφα και το Ωμέγα. Η άρτια μελέτη απεικονίζεται στο σωστό σχεδιασμό, εφαρμόζεται στην κατασκευή και ως άρρηκτα συνδεδεμένες πρακτικές δημιουργούν ποιοτικές κατασκευές δίνοντας υπεραξία στο έργο.

Πιστεύουμε στο τρίπτυχο:

ΜΕΛΕΤΗ / ΣΧΕΔΙΑΣΗ / ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

meleti-sxediasi-kataskeui

Για αυτούς τους λόγους, επιλέξαμε τον διακριτικό τίτλο Αrxis Constructions, έχοντας ως όραμα την καθιέρωση μας στο χώρο των κατασκευών ως μια αξιόπιστη εταιρεία ικανή να ολοκληρώσει κάθε τύπο έργου που αναλαμβάνει με συνέπεια και ποιότητα.

 

puzzle-1

Μελετούμε τις ανάγκες κάθε πελάτη, την ιδιαιτερότητα κάθε έργου, τους οικονομικούς πόρους που θα απαιτηθούν για την ολοκλήρωση του, θέτοντας τις απαραίτητες βάσεις εκκίνησης.

puzzle-2

Σχεδιάζουμε χρησιμοποιώντας σύγχρονες σχεδιαστικές λύσεις για κάθε έργο,  εφαρμόζοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία των στελεχών μας και των συνεργαζόμενων κατά περίπτωση μηχανικών άλλων ειδικοτήτων.

puzzle-3 Κατασκευάζουμε με την χρήση πιστοποιημένων υλικών από πιστοποιημένα και καταρτισμένα συνεργεία με την καθημερινή παρακολούθηση –επίβλεψη του έργου, τηρώντας πιστά τον προϋπολογισμό  χωρίς επιπλέον χρεώσεις στουν συμφωνηθέντες χρόνους.

Copyright © 2014 Arxis constructions

Design and Hosting by web+.