ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Εφαρμογή Συστημάτων Εξωτερικής Θερμοπρόσοψης

Ρωτήστε μας για τις επιλογές από μεγάλη ποικιλία συστημάτων. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες (Sto, Mapei, Kelyfos), διαθέτουμε πιστοποιημένα συνεργεία και ανταγωνιστικές τιμές.

 

Υγρομονώσεις

Η προστασία ενός κτιρίου από την υγρασία είναι σύνθετη διαδικασία και απαιτεί γνώση και εμπειρία. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και σας προτείνουμε ποιοτικές λύσεις στεγάνωσης.

 

Κατασκευή Φυτεμένων Δωμάτων

Ο νέος οικοδομικός κανονισμός (ΝΟΚ) ευνοεί την δημιουργία φυτεμένων δωμάτων δίνοντας ως κίνητρο την δυνατότητα δημιουργίας χώρων κυρίας χρήσεως έως 35μ2 (επιπλέον του συντελεστή δόμησης), συνδυάζοντας τα και με υδάτινα στοιχεία και πέργκολες.

 

Εφαρμογές Πατητής Τσιμεντοκονίας

Η Πατητή Τσιμεντοκονία είναι ένα υλικό με ιστορία. Η σύσταση του αποτελείται από θηραϊκή γη (ποζουλάνη), ποταμίσια άμμο (δεν περιέχει άλατα), υδραυλικό ασβέστη (σκόνη) και νερό.

Η ανάμιξη αυτών των υλικών μας δίνει ένα πολύ ισχυρό κονίαμα που είναι εργάσιμο όπως ένα κανονικό κονίαμα σοβατίσματος. Είναι οικολογικό, επιτρέπει την διαπνοή, είναι αδιάβροχο και δεν ρηγματώνει. Υπάρχει σε πληθώρα αποχρώσεων και ανάλογα με τον τρόπο εφαρμογής δίνει μοναδικά σχέδια.

 

Ανακαίνιση Όψεων

Η ανακαίνιση των όψεων ενός κτιρίου γίνεται με την χρήση ειδικών αντιρηγματικών επιχρισμάτων (ακρυλικών ή σιλικονούχων) αφού προηγουμένως έχουν αποκατασταθεί πλήρως όλες οι φθορές των όψεων.

 

Χρωματισμοί Kτιρίων – Τεχνοτροπίες

Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία με εξειδίκευση στους χρωματισμούς και τις εφαρμογές διαφόρων τύπων διακοσμητικών τεχνοτροπιών.

Επικοινωνήστε με την Αrxis Constructions στο 210 2472413 ή με την Φόρμα Επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες.
  • Hits: 3461