ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

anakainisi mpaniou

Ανακαίνιση Μπάνιου από την Arxis Constructions


Το μπάνιο αποτελεί σημαντικό μέρος ενός σπιτιού, αφού εκτός από χώρος υγιεινής είναι επίσης χώρος χαλάρωσης και περιποίησης. Συνεπώς θα πρέπει να είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι αισθητικά άψογο, ευχάριστο αλλά και χρηστικό.

 

ΒΗΜΑ 1
Επίσκεψη στο χώρο σας

Ο Μηχανικός της εταιρείας μας αποτυπώνει το χώρο με ακρίβεια. Συζητά μαζί σας για τις ανάγκες που έχετε, για το ύφος και την αισθητική του μπάνιου που θέλετε να επιτύχετε.
Αξιολογεί την κατάσταση των υπαρχόντων υδραυλικών εγκαταστάσεων, προτείνει λύσεις για την πιθανή χωροθέτηση των ειδών υγιεινής και τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου έργου.
   

ΒΗΜΑ 2
Παρουσίαση των λύσεων – Επιλογή Υλικών – Καθορισμός Εργασιών – Σύνταξη Προυπολογισμού

Παρουσιάζουμε την προτεινόμενη αρχιτεκτονική λύση με λεπτομέρεια διαστάσεων σε κάτοψη και τρισδιάστατη φωτορεαλιστική απεικόνιση η οποία συνοδεύεται από Τεχνική Συγγραφή υποχρεώσεων. Η συγγραφή περιγράφει αναλυτικά και με σαφήνεια τις προδιαγραφές υλικών και εργασιών, το χρόνο παράδοσης και το οικονομικό κόστος.
   

ΒΗΜΑ 3
Έναρξη εργασιών – Παράδοση

Με την υπογραφή του συμφωνητικού και τον ανάλογο προγραμματισμό εργασιών από εμάς οι εργασίες ξεκινούν άμεσα και σας παραδίδουμε ταχύτητα το νέο σας μπάνιο.

Η εμπειρία μας στις ανακαινίσεις και η εξειδίκευση των συνεργείων μας εγγυάται την ποιότητα των κατασκευών μας.

Επικοινωνήστε με την Αrxis Constructions στο 210 2472413 ή με την Φόρμα Επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες.


  

  • Hits: 9602