ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Kitchen Design Brisbane 2a

Ανακαίνιση κουζίνας από την Arxis Constructions

Η κουζίνα αποτελεί ίσως το σημαντικότερο δωμάτιο του σπιτιού, καθώς εκεί βρίσκεται συγκεντρωμένη μια οικογένεια τις περισσότερες ώρες. Αξίζει, λοιπόν, για το εν λόγω δωμάτιο, να επενδύσετε σε έπιπλα, φωτισμό, λειτουργικές λύσεις και αποδοτικές ηλεκτρικές συσκευές με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Αrxis Constructions.

ΒΗΜΑ 1
Επίσκεψη στο χώρο σας

Μηχανικός της εταιρείας μας αποτυπώνει το χώρο με απόλυτη ακρίβεια και κάνει μια αξιολόγηση των δυνατοτήτων της υπάρχουσας κουζίνας. Συζητά μαζί σας για τις ανάγκες που έχετε, προτείνει επιτόπου λύσεις για την χωροθέτηση συσκευών και εγκαταστάσεων με στόχο την καλύτερη λειτουργικότητα και εργονομία της νέας κουζίνας.

Η στενή συνεργασία με τον ιδιοκτήτη, αλλά και όλη την οικογένεια, είναι απαραίτητη, για να διερευνηθεί το ύφος, το χρώμα και η αισθητική της κουζίνας.
   

ΒΗΜΑ 2
Παρουσίαση των λύσεων - Επιλογή Υλικών - Καθορισμός Εργασιών - Σύνταξη Προυπολογισμού

Η μελέτη μας ξεκινάει πάντα από τον φυσικό φωτισμό και την πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο. Εξετάζουμε τις δυνατότητες προσαρμογής στο χώρο της νέας κουζίνας εστιάζοντας στην πρακτικότητα και την εργονομία.

Στη συνέχεια και αφού έχουμε καταλήξει σε μια σωστή από άποψη λειτουργικότητας κάτοψη επιλέγουμε τα υλικά. Εκτός από τα ερμάρια που κατασκευάζονται κυρίως από μελαμίνη, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στις επιφάνειες σε πορτάκια και πάγκους, οι οποίες θα πρέπει να είναι ανθεκτικές στο χρόνο και εύκολες στο καθάρισμα.

Για τα πορτάκια υπάρχουν επιλογές ανάμεσα σε Mελαμινικά, βακελιτικά, μασίφ, ημιμασίφ, λάκα κλπ. Ο πάγκος εργασίας θα πρέπει να είναι από πυρίμαχο υλικό με τον γρανίτη να είναι κλασική επιλογή. Νέα υλικά όπως το Corian και Kerlite ή Neolith είναι επίσης πολύ καλές επιλογές.

Η επένδυση της πλάτης του πάγκου αυτή μπορεί να είναι το ίδιο υλικό ή ακόμα πλακάκι, γυαλί, πατητή τσιμεντοκονία κλπ.

Για να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της κουζίνας είναι αναγκαία η επιλογή των απαραίτητων αξεσουάρ, μηχανισμών, απορροφητήρα, νεροχύτη κλπ. Η σωστή επιλογή θα κάνει την κουζίνα χώρο λειτουργικό και εύκολο στην χρήση.

Η επιλογή του χρώματος στο χώρο της κουζίνας, η δυνατότητα για την δημιουργία ιδιαίτερης ατμόσφαιρας με μελέτη φωτισμού καθώς και η επιλογή δαπέδου είναι οι πινελιές που θα δώσουν στην κουζίνα αέρα πολυτέλειας.

Τέλος, έχοντας την κάτοψη, την επιλογή των υλικών των επιφανειών, τα είδη των μηχανισμών και καθορισμένες τις εργασίες που θέλουμε, σας παρουσιάζουμε σε τρισδιάστατη απεικόνιση την νέα κουζίνα, συνοδεία τεχνικής συγγραφής και οικονομικού κόστους.
   

ΒΗΜΑ 3
Έναρξη εργασιών - Παράδοση

Με την υπογραφή του συμφωνητικού και την απαραίτητη προετοιμασία ξεκινούν οι εργασίες από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας με την επίβλεψη και την οργάνωση από Μηχανικό της εταιρείας μας.

Σας παραδίδουμε την νέα σας κουζίνας όπως την έχετε ονειρευτεί στους συμφωνηθέντες χρόνους με την ποιότητα και την αξιοπιστία της Αrxis Constructions.

 

Επικοινωνήστε με την Αrxis Constructions στο 210 2472413 ή με την Φόρμα Επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες.


  

  • Hits: 4659