ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Kitchen Design Brisbane 2a

Ανακαίνιση κουζίνας από την Arxis Constructions

Η κουζίνα αποτελεί ίσως το σημαντικότερο δωμάτιο του σπιτιού, καθώς εκεί βρίσκεται συγκεντρωμένη μια οικογένεια τις περισσότερες ώρες. Αξίζει, λοιπόν, για το εν λόγω δωμάτιο, να επενδύσετε σε έπιπλα, φωτισμό, λειτουργικές λύσεις και αποδοτικές ηλεκτρικές συσκευές με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Αrxis Constructions.

ΒΗΜΑ 1
Επίσκεψη στο χώρο σας

Μηχανικός της εταιρείας μας αποτυπώνει το χώρο με απόλυτη ακρίβεια και κάνει μια αξιολόγηση των δυνατοτήτων της υπάρχουσας κουζίνας. Συζητά μαζί σας για τις ανάγκες που έχετε, προτείνει επιτόπου λύσεις για την χωροθέτηση συσκευών και εγκαταστάσεων με στόχο την καλύτερη λειτουργικότητα και εργονομία της νέας κουζίνας.

Η στενή συνεργασία με τον ιδιοκτήτη, αλλά και όλη την οικογένεια, είναι απαραίτητη, για να διερευνηθεί το ύφος, το χρώμα και η αισθητική της κουζίνας.
   

ΒΗΜΑ 2
Παρουσίαση των λύσεων - Επιλογή Υλικών - Καθορισμός Εργασιών - Σύνταξη Προυπολογισμού

Η μελέτη μας ξεκινάει πάντα από τον φυσικό φωτισμό και την πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο. Εξετάζουμε τις δυνατότητες προσαρμογής στο χώρο της νέας κουζίνας εστιάζοντας στην πρακτικότητα και την εργονομία.

Στη συνέχεια και αφού έχουμε καταλήξει σε μια σωστή από άποψη λειτουργικότητας κάτοψη επιλέγουμε τα υλικά. Εκτός από τα ερμάρια που κατασκευάζονται κυρίως από μελαμίνη, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στις επιφάνειες σε πορτάκια και πάγκους, οι οποίες θα πρέπει να είναι ανθεκτικές στο χρόνο και εύκολες στο καθάρισμα.

Για τα πορτάκια υπάρχουν επιλογές ανάμεσα σε Mελαμινικά, βακελιτικά, μασίφ, ημιμασίφ, λάκα κλπ. Ο πάγκος εργασίας θα πρέπει να είναι από πυρίμαχο υλικό με τον γρανίτη να είναι κλασική επιλογή. Νέα υλικά όπως το Corian και Kerlite ή Neolith είναι επίσης πολύ καλές επιλογές.

Η επένδυση της πλάτης του πάγκου αυτή μπορεί να είναι το ίδιο υλικό ή ακόμα πλακάκι, γυαλί, πατητή τσιμεντοκονία κλπ.

Για να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της κουζίνας είναι αναγκαία η επιλογή των απαραίτητων αξεσουάρ, μηχανισμών, απορροφητήρα, νεροχύτη κλπ. Η σωστή επιλογή θα κάνει την κουζίνα χώρο λειτουργικό και εύκολο στην χρήση.

Η επιλογή του χρώματος στο χώρο της κουζίνας, η δυνατότητα για την δημιουργία ιδιαίτερης ατμόσφαιρας με μελέτη φωτισμού καθώς και η επιλογή δαπέδου είναι οι πινελιές που θα δώσουν στην κουζίνα αέρα πολυτέλειας.

Τέλος, έχοντας την κάτοψη, την επιλογή των υλικών των επιφανειών, τα είδη των μηχανισμών και καθορισμένες τις εργασίες που θέλουμε, σας παρουσιάζουμε σε τρισδιάστατη απεικόνιση την νέα κουζίνα, συνοδεία τεχνικής συγγραφής και οικονομικού κόστους.
   

ΒΗΜΑ 3
Έναρξη εργασιών - Παράδοση

Με την υπογραφή του συμφωνητικού και την απαραίτητη προετοιμασία ξεκινούν οι εργασίες από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας με την επίβλεψη και την οργάνωση από Μηχανικό της εταιρείας μας.

Σας παραδίδουμε την νέα σας κουζίνας όπως την έχετε ονειρευτεί στους συμφωνηθέντες χρόνους με την ποιότητα και την αξιοπιστία της Αrxis Constructions.

 

Επικοινωνήστε με την Αrxis Constructions στο 210 2472413 ή με την Φόρμα Επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες.


  

  • Hits: 4659

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Εφαρμογή Συστημάτων Εξωτερικής Θερμοπρόσοψης

Ρωτήστε μας για τις επιλογές από μεγάλη ποικιλία συστημάτων. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες (Sto, Mapei, Kelyfos), διαθέτουμε πιστοποιημένα συνεργεία και ανταγωνιστικές τιμές.

 

Υγρομονώσεις

Η προστασία ενός κτιρίου από την υγρασία είναι σύνθετη διαδικασία και απαιτεί γνώση και εμπειρία. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και σας προτείνουμε ποιοτικές λύσεις στεγάνωσης.

 

Κατασκευή Φυτεμένων Δωμάτων

Ο νέος οικοδομικός κανονισμός (ΝΟΚ) ευνοεί την δημιουργία φυτεμένων δωμάτων δίνοντας ως κίνητρο την δυνατότητα δημιουργίας χώρων κυρίας χρήσεως έως 35μ2 (επιπλέον του συντελεστή δόμησης), συνδυάζοντας τα και με υδάτινα στοιχεία και πέργκολες.

 

Εφαρμογές Πατητής Τσιμεντοκονίας

Η Πατητή Τσιμεντοκονία είναι ένα υλικό με ιστορία. Η σύσταση του αποτελείται από θηραϊκή γη (ποζουλάνη), ποταμίσια άμμο (δεν περιέχει άλατα), υδραυλικό ασβέστη (σκόνη) και νερό.

Η ανάμιξη αυτών των υλικών μας δίνει ένα πολύ ισχυρό κονίαμα που είναι εργάσιμο όπως ένα κανονικό κονίαμα σοβατίσματος. Είναι οικολογικό, επιτρέπει την διαπνοή, είναι αδιάβροχο και δεν ρηγματώνει. Υπάρχει σε πληθώρα αποχρώσεων και ανάλογα με τον τρόπο εφαρμογής δίνει μοναδικά σχέδια.

 

Ανακαίνιση Όψεων

Η ανακαίνιση των όψεων ενός κτιρίου γίνεται με την χρήση ειδικών αντιρηγματικών επιχρισμάτων (ακρυλικών ή σιλικονούχων) αφού προηγουμένως έχουν αποκατασταθεί πλήρως όλες οι φθορές των όψεων.

 

Χρωματισμοί Kτιρίων – Τεχνοτροπίες

Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία με εξειδίκευση στους χρωματισμούς και τις εφαρμογές διαφόρων τύπων διακοσμητικών τεχνοτροπιών.

Επικοινωνήστε με την Αrxis Constructions στο 210 2472413 ή με την Φόρμα Επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες.
  • Hits: 3461

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ / ΕΠΕΝΔΥΩ / ΔΙΝΩ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ

epaggelmatikoi xoroi

Στην σημερινή εποχή η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η προσέλκυση νέων πελατών είναι απαραίτητη ανάγκη για κάθε επαγγελματία- επιχείρηση. Η εικόνα ενός επαγγελματικού χώρου είναι η ταυτότητα μιας επιχείρησης η οποία την κάνει να ξεχωρίζει.

Ως επαγγελματικό χώρο εννοούμε ένα Εμπορικό Κατάστημα, ένα Γραφείο, ένα Φαρμακείο, ένα Ιατρείο αλλά και ένα Εστιατόριο, ένα Ζαχαροπλαστείο, ένα Café κλπ.

Η βελτίωση του χώρου εργασίας, η αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πελάτες με την ανάδειξη των χώρων προβολής των προϊόντων, δίνουν σημαντική υπεραξία στην επιχείρηση και παράλληλα οδηγούν σε σημαντική αύξηση του πελατολογίου.

Τι προσφέρουμε

Η Αrxis Constructions αναλαμβάνει την ολική ή την μερική ανακαίνιση ή κατασκευή κάθε επαγγελματικού χώρου με έμφαση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε επαγγελματία δίνοντας συγκεκριμένη ταυτότητα και χαρακτήρα σε κάθε έργο.

Η αναδιάταξη των χώρων, η επιλογή και ο συνδυασμός χρωμάτων και υλικών, η χρησιμοποίηση ιδιαίτερων διακοσμητικών στοιχείων, ο τρόπος φωτισμού, σε συνδυασμό με τις επιθυμίες και τις ιδιαιτερότητες κάθε επαγγελματία είναι ο τρόπος προσέγγισης κάθε έργου.

Καλέστε μας για ΔΩΡΕΑΝ αυτοψία & προκοστολόγηση του χώρου σας!

Ρωτήστε μας...

Για την ολοκληρωμένη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησης σας, σε συνδυασμό με την ανακαίνιση του χώρου σας, που περιλαμβάνει, λογότυπο, επαγγελματική κάρτα, ιστοσελίδα κλπ.

Για την δυνατότητα υπαγωγής των δαπανών ανακαίνισης στο πρόγραμμα ενίσχυσης της αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ΕΣΠΑ.

Επικοινωνήστε με την Αrxis Constructions στο 210 2472413 ή με την Φόρμα Επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες.
  • Hits: 13536

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

anakainisi mpaniou

Ανακαίνιση Μπάνιου από την Arxis Constructions


Το μπάνιο αποτελεί σημαντικό μέρος ενός σπιτιού, αφού εκτός από χώρος υγιεινής είναι επίσης χώρος χαλάρωσης και περιποίησης. Συνεπώς θα πρέπει να είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι αισθητικά άψογο, ευχάριστο αλλά και χρηστικό.

 

ΒΗΜΑ 1
Επίσκεψη στο χώρο σας

Ο Μηχανικός της εταιρείας μας αποτυπώνει το χώρο με ακρίβεια. Συζητά μαζί σας για τις ανάγκες που έχετε, για το ύφος και την αισθητική του μπάνιου που θέλετε να επιτύχετε.
Αξιολογεί την κατάσταση των υπαρχόντων υδραυλικών εγκαταστάσεων, προτείνει λύσεις για την πιθανή χωροθέτηση των ειδών υγιεινής και τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου έργου.
   

ΒΗΜΑ 2
Παρουσίαση των λύσεων – Επιλογή Υλικών – Καθορισμός Εργασιών – Σύνταξη Προυπολογισμού

Παρουσιάζουμε την προτεινόμενη αρχιτεκτονική λύση με λεπτομέρεια διαστάσεων σε κάτοψη και τρισδιάστατη φωτορεαλιστική απεικόνιση η οποία συνοδεύεται από Τεχνική Συγγραφή υποχρεώσεων. Η συγγραφή περιγράφει αναλυτικά και με σαφήνεια τις προδιαγραφές υλικών και εργασιών, το χρόνο παράδοσης και το οικονομικό κόστος.
   

ΒΗΜΑ 3
Έναρξη εργασιών – Παράδοση

Με την υπογραφή του συμφωνητικού και τον ανάλογο προγραμματισμό εργασιών από εμάς οι εργασίες ξεκινούν άμεσα και σας παραδίδουμε ταχύτητα το νέο σας μπάνιο.

Η εμπειρία μας στις ανακαινίσεις και η εξειδίκευση των συνεργείων μας εγγυάται την ποιότητα των κατασκευών μας.

Επικοινωνήστε με την Αrxis Constructions στο 210 2472413 ή με την Φόρμα Επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες.


  

  • Hits: 9602