ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ / ΕΠΕΝΔΥΩ / ΔΙΝΩ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ

epaggelmatikoi xoroi

Στην σημερινή εποχή η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η προσέλκυση νέων πελατών είναι απαραίτητη ανάγκη για κάθε επαγγελματία- επιχείρηση. Η εικόνα ενός επαγγελματικού χώρου είναι η ταυτότητα μιας επιχείρησης η οποία την κάνει να ξεχωρίζει.

Ως επαγγελματικό χώρο εννοούμε ένα Εμπορικό Κατάστημα, ένα Γραφείο, ένα Φαρμακείο, ένα Ιατρείο αλλά και ένα Εστιατόριο, ένα Ζαχαροπλαστείο, ένα Café κλπ.

Η βελτίωση του χώρου εργασίας, η αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πελάτες με την ανάδειξη των χώρων προβολής των προϊόντων, δίνουν σημαντική υπεραξία στην επιχείρηση και παράλληλα οδηγούν σε σημαντική αύξηση του πελατολογίου.

Τι προσφέρουμε

Η Αrxis Constructions αναλαμβάνει την ολική ή την μερική ανακαίνιση ή κατασκευή κάθε επαγγελματικού χώρου με έμφαση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε επαγγελματία δίνοντας συγκεκριμένη ταυτότητα και χαρακτήρα σε κάθε έργο.

Η αναδιάταξη των χώρων, η επιλογή και ο συνδυασμός χρωμάτων και υλικών, η χρησιμοποίηση ιδιαίτερων διακοσμητικών στοιχείων, ο τρόπος φωτισμού, σε συνδυασμό με τις επιθυμίες και τις ιδιαιτερότητες κάθε επαγγελματία είναι ο τρόπος προσέγγισης κάθε έργου.

Καλέστε μας για ΔΩΡΕΑΝ αυτοψία & προκοστολόγηση του χώρου σας!

Ρωτήστε μας...

Για την ολοκληρωμένη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησης σας, σε συνδυασμό με την ανακαίνιση του χώρου σας, που περιλαμβάνει, λογότυπο, επαγγελματική κάρτα, ιστοσελίδα κλπ.

Για την δυνατότητα υπαγωγής των δαπανών ανακαίνισης στο πρόγραμμα ενίσχυσης της αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ΕΣΠΑ.

Επικοινωνήστε με την Αrxis Constructions στο 210 2472413 ή με την Φόρμα Επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες.
  • Hits: 13536